Pelin polttaminen USB-tikulle Xbox 360:lle

Piraattisisältö, oli se mikä tahansa, on edelleen ajankohtainen. Syynä on se, että lisensoidut pelit ovat erittäin kalliita. Mutta kaikki haluavat pelata. Joten tässä artikkelissa aiomme tarkastella aihetta – kuinka kirjoittaa mikä tahansa peli flash-asemalle Xbox 360 -konsoliin. Opit myös asentamaan minkä tahansa pelin konsoliin Internetistä.

Mitä vaaditaan pelin asentamiseen Xbox 360:lle

Tarvitset vain flash-aseman ja Windows-tietokoneen pelitiedoston lataamiseen. Flash-aseman koon on vastattava asennuspaketin kokoa. Mutta siinä ei vielä kaikki. Kaikissa uusissa Xbox 360 -konsoleissa on pelipiratismin suojaus. Se estää kaikki yrityksesi asentaa tuntematon tiedosto. Jos et ole päivittänyt sitä, et valitettavasti voi asentaa mitään flash-asemalta. Internetissä on monia opetusohjelmia ja materiaalia, jotka osoittavat, kuinka laitteesi flash-käyttö tapahtuu. Voit myös mennä tietokonehuoltoon. He voivat varmasti auttaa sinua.

Tämä on mielenkiintoista: Xbox 360 -ohjainemulaattorit.

Flash-aseman valmistelu tallennusta varten

Meidän on alustettava USB-asemamme. Tämä tuhoaa kaikki sen sisältämät tiedostot. Ja niitä on erittäin vaikea saada takaisin. Huolehdi niistä etukäteen ja siirrä ne erilliseen kansioon tietokoneellasi.·    Miksi en voi ladata sovelluksia Play Kaupasta Androidilla?

Seuraava vaihe on tehdä seuraava:

  1. USB-tikku on asetettava tietokoneen vastaavaan paikkaan. Avaa Windows Explorer ja etsi se ikkunasta. Napsauta PCM-kuvaketta ja valitse «  Muotoile  »;
  2. Valitse uudessa ikkunassa  arvo ”  FAT32  ” tai ”  FAT oletusarvoisesti ” riviltä «  Tiedostojärjestelmä  »;
  3. Mitään muuta ei tarvitse muuttaa. Voit poistaa valinnan ”  Pikapuhdistus  ” alareunasta, jotta järjestelmä poistaa tiedostot kokonaan palautuksen jälkeen.

Laite ymmärtää vain tämän tiedostojärjestelmän muodon. Jos flash-asemasi on NTFS, sinun on alustettava se. Monet flash-asemat myydään jo tarvitsemassamme muodossa. Jos tämä on sinun tapauksesi, se on valmis kirjoitettavaksi.

Valmistele tiedosto asennusta varten

Jos haluat kirjoittaa pelin Xbox 360 -flash-asemaan, sinun on luotava yksi kansio flash-asemaan –  PELIT  . Tämä sisältää lataamasi pelin. Huomaa myös, että kaikkien sanojen ja kansioiden nimien on oltava englanniksi. Järjestelmä ei siirrä kyrillisiä sanoja. Ja asennuksen aikana saattaa ilmetä virheitä.

Jos olet löytänyt pelin ja ladannut sen ISO-kuvana tai arkistona, sinun on purettava se ja siirrettävä GAMES-kansioon vain “puhtaassa” muodossa. Xbox 360 -pelikuvat vaativat erityisen apuohjelman –  ISO2GOD  . Siellä sinun on purettava ja siirrettävä arkisto. Jos peli on arkistossa (RAR, ZIP), lataa toinen apuohjelma –  WX360  . Tämän avulla voit purkaa pelejä. Tässä prosessissa ei ole mitään monimutkaista.·    Kuinka ladata ja asentaa ohjaimia tietokoneeseen

Seuraavat vaiheet sovelluksen asentamisessa konsoliin eivät saa aiheuttaa ongelmia tai kaatumisia. Valmis flash-asema on vain asetettava Xbox-paikkaan. Avaa sitten Explorer tai tiedostonhallinta, josta sinun pitäisi löytää pelitiedosto.

Pelin asentaminen Xbox 360:lle

Jatkamiseksi meidän on siirrettävä pelitiedostot Xbox 360 -kiintolevylle. Tämän konsolin oletusselain on hyvin samanlainen kuin suosittu Total Commander PC -tiedostonhallinta. Vasemmalla puolella voimme avata itse levyn ja oikealla puolella sen sisältö näkyy. Etsi se päävalikosta ja suorita se. Sitten sinun on avattava pelikansio ja painettava ohjaussauvan oikeaa vaihtonäppäintä. Aloita kopiointi painamalla A-painiketta. 

Prosessi alkaa. Kun se on tehty, sinun pitäisi siirtyä aloitusnäyttöön. Valitse seuraavaksi konsolin asetukset. Etsi “Skannaus” tästä ja ota se käyttöön. Näin Xbox-järjestelmä voi etsiä sisäisestä muistista ja päivittää sovellusluettelon, jos uusia löytyy. Kun järjestelmä on suorittanut tämän tarkistuksen, voit käynnistää pelin yleisestä luettelosta. Voit myös käynnistää pelikonsolin uudelleen. Järjestelmä tarkistaa tämän päivityksen itse aina, kun se käynnistyy.

Mistä saa pelejä konsoliisi

Suositun Xbox 360 -konsolin pelien lataamiseen on runsaasti resursseja. Siellä on sekä suoritettavia sivustoja että torrent-seurantaohjelmia. Torrentien lataamiseen tarvitset erityisen ohjelman – asiakkaan. Tunnetuimmat niistä ovat  uTorrent, BitComet, MediaGet, ComboPlayer  jne. Mutta ole varovainen asentaessasi niitä. Koska asiakkaita pyydetään usein asentamaan muita tarpeettomia PC-ohjelmistoja.

Mitä tulee resursseihin, voit löytää suosittuja pelejä esimerkiksi erityiseltä sivulta http://xbox-torrent.ru/. Asiakkaiden itsensä avulla voit etsiä tarvitsemiasi tiedostoja suosituimmista indeksointiroboteista. Asenna jokin ehdotetuista ja avaa hakuosio. Voit asettaa haun etsimään vain pelejä. Ja kerro myös ohjelmalle, mitä seurantalaitteita etsiä. Nykyään tämä on suosituin tapa saada haluttu uutuus nopeasti. Voit sitten kirjoittaa minkä tahansa pelin Xbox 360 -konsolin flash-asemaan jo toimitettujen ohjeiden avulla.