Liitä Xbox 360 -pelikonsoli langattomaan reitittimeen

Käytä langatonta Xbox- tai Xbox 360 -konsolia

Xbox-pelikonsolit voidaan yhdistää  Wi-Fi-yhteyden  kautta  verkkoreitittimeen  langattoman Internet-yhteyden ja Xbox Liven muodostamiseksi. Jos kotonasi on langaton reititin, voit liittää Xboxin tai Xbox 360:n  langattomaan kotiverkkoosi.

Näin liität Xbox 360:n langattomaan reitittimeen

  1. Liitä sopiva langaton  verkkokortti  konsoliin. Xboxissa sinun on  liitettävä Ethernet-porttiin Wi-Fi-sovitin (jota joskus kutsutaan langattomaksi sillaksi  )   . Xbox 360 on myös suunniteltu toimimaan Wi-Fi-pelisovittimien kanssa, jotka liitetään johonkin konsolin  USB –  porteista.
  2. Käynnistä konsoli ja siirry langattoman verkon asetusten näyttöön. Xboxissa valikkopolku on  Asetukset  >  Verkkoasetukset  >  Lisäasetukset  >  Langaton  >  Asetukset  . Xbox 360:ssa valikkopolku on  Järjestelmä  >  Verkkoasetukset  >  Muokkaa asetuksia  .
  3. Aseta Xboxin  SSID  (  Network Name  ) vastaamaan langattoman reitittimen asetuksia. Jos langaton reitittimesi on ottanut käyttöön SSID-lähetyksen, SSID-nimen pitäisi näkyä etukäteen, kun valitset sen Xbox-näytössä. Muussa tapauksessa valitse  luettelosta Configure network  -vaihtoehto ja kirjoita SSID siihen.
  4. Määritä  infrastruktuuri  verkkotilaksi. Infrastruktuuri on langattoman reitittimen käyttämä tila.
  5. Aseta  suojaustyyppi  vastaamaan langattoman reitittimen asetusta. Jos reitittimesi käyttää  WPA-salausta  ja Xboxiin liitetyn sovittimen tyyppi ei tue WPA:ta, sinun on muutettava  reitittimesi asetuksia  käyttääksesi  sen sijaan WEP –  salausta. Huomaa, että tavallinen  langaton Microsoft Xbox 360 -verkkosovitin  tukee WPA:ta, kun taas tavallinen langaton Microsoftin langaton verkkosovitin (MN-740) tukee vain WEP:tä.
  6. Tallenna asetukset ja varmista, että verkko on toiminnassa. Xboxissa Wireless Status -näyttö näyttää, onko yhteys langattomaan reitittimeen onnistunut, ja Connect Status -näyttö näyttää, onko Internet-yhteys Xbox Live -palvelun kautta onnistunut. Testaa  Xbox 360 -käyttöliittymällä  Testaa Xbox Live -yhteyden avulla  .

Vinkkejä Xbox 360:n käynnistämiseen

Vaikka Xboxin ja reitittimen välinen langaton yhteys toimisi täydellisesti, yhteyden muodostaminen Xbox Liveen voi silti olla vaikeaa. Tämä voi johtua langattoman reitittimesi Internet-yhteydestä tai langattoman reitittimen  palomuuri-  ja  verkko-osoitteen muunnosasetuksista  (NAT). Nämä alueet saattavat vaatia lisävianmääritystä luotettavan Xbox Live -yhteyden saavuttamiseksi. Jos et voi muodostaa verkkoa Xbox-verkossa langattoman reitittimen avulla, katso  kohta Xbox 360 -verkon vianmääritys  .